Zásady ochrany osobních údajů programu Total Recharge

Na cestě k tomu stát se lepší verzí sebe sama je potřeba pracovat i s vašimi osobními údaji. Abychom vás udrželi plně informované, jak s těmito údaji nakládáme, připravili jsme tyto Zásady ochrany osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679, známým jako GDPR. V těchto zásadách se dozvíte:

– Jaké údaje o vás sbíráme a proč.

– Jak tyto údaje využíváme.

– Jaká práva máte ohledně vašich údajů a jak je můžete uplatnit.

Jaké údaje sbíráme

V programu Total Recharge se držíme minimalistického přístupu, ale abychom vám mohli nabídnout kvalitní služby, potřebujeme od vás pár základních údajů. Patří sem vaše jméno, příjmení, datum narození, kontaktní údaje (e-mail, telefon, adresa) a případně informace potřebné k platbě. Může se stát, že vás také požádáme o fotografii.

Zdravotní údaje

Kromě běžných údajů potřebujeme znát váš zdravotní stav. Tyto informace získáme prostřednictvím Zdravotního dotazníku, který vám zašleme e-mailem po registraci. Program Total Recharge je přizpůsoben vašim cílům a aktuálnímu zdravotnímu stavu. Jakákoli omezení pohybového aparátu vyhodnocujeme pomocí systému FMS (Functional Movement Screen). Na základě výsledků FMS pak stanovíme případné korektivní cviky, které zahrneme do vašeho tréninkového plánu. Pokud budou potřeba další informace, můžeme vás požádat o lékařské potvrzení, že zvládnete program absolvovat.

Ochrana vašich zdravotních údajů je pro nás prioritou, protože jde o citlivé informace. K těmto údajům mají přístup pouze naši trenéři, kteří je potřebují k efektivnímu vedení programu. Veškeré zdravotní údaje ukládáme do naší zašifrované databáze. Bez těchto informací vám nemůžeme poskytnout služby v rámci programu Total Recharge.

Jak vaše údaje využíváme

Vaše osobní údaje využíváme především k tomu, abychom vám mohli nabídnout služby na nejvyšší úrovni – od zajištění vašeho zdraví a bezpečnosti po informování o cvičení, případných změnách v rozvrhu, nových možnostech, zajímavých akcích a dalších novinkách. Kromě toho tyto údaje potřebujeme i pro fakturaci nebo propagaci našich programů (samozřejmě pouze s vaším výslovným souhlasem). Vaše údaje jsou bezpečně uloženy v naší zašifrované databázi. Zasláním nebo jiným sdílením vašich osobních údajů s námi uzavíráte smlouvu, a proto je musíme využívat k naplnění této smlouvy.

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po celou dobu, kdy budete v našem programu. Po skončení vaší účasti je musíme uchovávat ještě další 4 roky kvůli možným námitkám a sporům. Po uplynutí této doby vaše údaje definitivně smažeme, pokud se nerozhodnete do programu vrátit nebo pokud nám zákon nenařídí jinak.

Předávání údajů třetím stranám

Vaše osobní údaje mohou být předány dalším subjektům. Tyto údaje předáváme a zpřístupňujeme našim trenérům a provozovateli tělocvičny (pokud jde o jiný subjekt než správce osobních údajů). Dále mohou být zpřístupněny recepčním pro zajištění přístupu do tělocvičny.

Zasílání novinek

Pokud budete chtít, můžete nám dát souhlas k zasílání novinek a obchodních sdělení. Budeme vás tak informovat o našich službách, změnách a akcích. Každý e-mail bude označen jako obchodní sdělení a bude obsahovat odkaz pro snadné odhlášení z odběru. Pokud se přihlásíte k odběru, budeme vaše údaje pro tyto účely zpracovávat po dobu tří let od posledního využití našich služeb. Po třech letech vás požádáme o obnovení vašeho souhlasu.

Vaše práva

Právo na přístup k informacím a jejich opravu

Kdykoli můžete požádat o potvrzení, zda zpracováváme vaše osobní údaje, a pokud ano, o zaslání přehledu těchto údajů. Stačí zaslat žádost na info@respektgym.cz. Pokud zjistíte, že jsou vaše údaje nepřesné, dejte nám vědět a my je opravíme.

Právo vznést námitky

Pokud zpracováváme vaše údaje na základě našeho oprávněného zájmu, máte právo vznést námitku. Stačí nám poslat zprávu na info@respektgym.cz. Pokud podáte námitku, nebudeme moci vaše údaje dále zpracovávat, dokud neprokážeme, že naše důvody převažují nad vašimi právy a svobodami.

Pokud zpracováváme vaše údaje pro účely přímého marketingu, můžete kdykoli vznést námitku a my okamžitě přestaneme tyto údaje pro marketing využívat.

Právo na omezení zpracování

Máte právo požádat o omezení zpracování vašich údajů včetně jejich vymazání, například pokud zjistíte, že jsou nepřesné, pokud jsou zpracovávány protiprávně, nebo pokud je již nepotřebujeme pro účely, pro které byly původně získány.

Právo na vymazání údajů

Pokud zjistíte, že zpracováváme vaše osobní údaje, i když k tomu již není žádný důvod, máte právo požádat o jejich vymazání. Stačí nám poslat zprávu na info@respektgym.cz. Údaje nemůžeme vymazat pouze tehdy, pokud jejich zpracování vyžaduje zákon nebo pokud jsou nezbytné pro obranu našich právních nároků.

Právo na přenositelnost údajů

Pokud budete chtít, můžeme vám vaše údaje zaslat ve strojově čitelném formátu nebo je předat jinému správci údajů. Stačí zaslat žádost na info@respektgym.cz.

Právo odvolat souhlas

Pokud jste nám udělili souhlas se zasíláním obchodních sdělení, můžete jej kdykoli odvolat. Stačí kliknout na odkaz v každém e-mailu nebo nám napsat na info@respektgym.cz.

Právo podat stížnost

Pokud máte pocit, že nezpracováváme vaše údaje v souladu se zákonem, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Kontakt na úřad: Pplk. Sochora 27, Praha 7, PSČ 170 00, e-mail: posta@uoou.cz. Další informace najdete na www.uoou.cz.