Total Recharge

Obnov své tělo, proměň svůj život

Jsi připraven na skutečnou změnu? Total Recharge není jen další fitness program. Je to tvoje příležitost stát se silnější, rychlejší a energičtější verzí sebe sama. Naším cílem je pomoci ti dosáhnout tvých cílů prostřednictvím individuálně přizpůsobeného tréninku, který tě nejen fyzicky posílí, ale také ti dodá sebedůvěru a energii, která ti vydrží na celý život.

Jak to u nás funguje?

Total Recharge je navržen pro každého, bez ohledu na úroveň kondice. Ať už jsi začátečník nebo zkušený sportovec, náš program je přizpůsoben tvým individuálním potřebám a cílům. Každý účastník prochází na začátku funkčním vyšetřením (FMS), abychom mohli přesně zjistit, jak na tom jsi. Na základě těchto výsledků ti sestavíme korektivní cviky a tréninkový plán, který zohlední tvé specifické potřeby.

Co můžeš očekávat?

12, 8 nebo 4 týdenní program – Vyber si délku, která ti nejlépe vyhovuje. Každá varianta obsahuje pět tréninkových jednotek týdně, přičemž každý trénink trvá 60 minut.

Malé skupiny, velký efekt – Tréninky probíhají ve skupinách maximálně 5 lidí, což zaručuje, že každý dostane osobní pozornost a podporu. Vybrat si můžeš mezi ranní (od 8:00) a odpolední skupinou (od 15:00).

Komplexní přístup – Program Total Recharge není jen o cvičení. Součástí je i individuální výživový plán a mentální podpora, abys byl nejen ve formě, ale cítil se také psychicky odolnější.

Flexibilita – Chápeme, že život může být nevyzpytatelný. Proto nabízíme možnost nahrazování zmeškaných tréninků v jiných skupinách, a to po předchozí domluvě a při dostupné kapacitě.

Trvalé výsledky – Naším cílem je nejen dosáhnout rychlých výsledků, ale také ti pomoci zafixovat nové návyky, které udržíš i po skončení programu.

Cena programu

Program Total Recharge nabízí různé varianty, aby vyhovoval tvým potřebám a rozpočtu:

12 týdnů – 27 000 Kč

8 týdnů – 20 000 Kč

4 týdny – 12 000 Kč

Možnost platby na splátky je k dispozici po dohodě, přičemž první splátka musí činit alespoň třetinu ceny programu.

Zázemí a podpora

Tréninky probíhají v moderně vybavené tělocvičně, kde máš k dispozici všechny potřebné pomůcky včetně kettlebellů, činek a vybavení pro cviky s vlastní vahu. Kromě toho jsme ti k dispozici nejen během tréninků, ale také online, pokud bys potřeboval další podporu nebo konzultace.

Přihlas se ještě dnes!

Nenechávej své cíle na zítra. Total Recharge je víc než jen trénink – je to životní změna, kterou si zasloužíš. Připoj se k nám a začni svou cestu za lepší verzí sebe sama. Stačí kliknout na tlačítko „Nezávazně přihlásit“ a my se postaráme o zbytek.